EEN

Een nieuwe politieke beweging.

'EEN-Wetteren' is een lokale en onafhankelijke politieke beweging - los van elke nationale partij - die zich ten dienste stelt van Wetteren - Massemen - Westrem en alle wijken.

Huis-aan-huisblad ÉÉN Wetteren-nr 2

Huisaanhuisblad-nr2-1
Onze tweede Huis-aan-huisblad kan u nu ook online raadplegen.
De volgende thema's worden behandeld:
- klink samen met EENWetteren op 2018!
- Sporten moet kunnen in je eigen gemeente!
- Wie het kleine niet eert ....
- Paul Beeckman & Guido Van den Berghe ... een duet
- ....

Perscommuniqué - 17/11/2017

LogoEenWetteren
Wij willen onze sympathisanten graag op de hoogte brengen van wat er gebeurt binnen de beweging EEN Wetteren. Daarom kan u hierna de persmededeling vinden welke deze avond aan de pers wordt overgemaakt.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding met verschillende nieuwe mensen uw goedkeuring kan wegdragen. Wij zijn er van overtuigd dat deze kunnen bijdragen aan de realisatie van de doelstellingen van onze beweging, dit betekent op een oprechte, samenhangende, consequente en constructieve manier aan politiek doen.
Alvast dank voor de steun die wij steeds van jullie mogen ervaren.

Huis-aan-huisblad ÉÉN Wetteren

Huis-aan-huisblad
Onze eerste Huis-aan-huisblad kan u nu ook online raadplegen.
De volgende thema's worden behandeld:
- De voorzitters aan het woord
- De brug Volkershouw
- Veiligheid voor EEN wetteren is het van belang
- Wat met de Wetterse middenstand
- ....

Ook in Wetteren discussie rond verbod op verkiezingsborden langs de straat

De vele verkiezingsborden in de aanloop naar verkiezingen moeten uit het straatbeeld. Dat vinden partijen CD&V en één Wetteren. Daarmee wil de gemeente het voorbeeld volgen van onder andere Oudenaarde, Kluisbergen en Waregem. CD&V en één Wetteren vinden dat de affiches het straatbeeld vervuilen en er veel te veel tijd en geld in kruipt. Ze hopen op een gentlemen's agreement met alle Wetterse partijen.( Bron:Tv-Oost)

Uw gemeente, onze missie

EenWetteren stelt u haar team voor
Wij zijn fier u al een paar namen mee te geven waarmee wij in 2018 naar de kiezer trekken. Deze vier mensen, met ervaring in de lokale politiek, hebben als eerste doel een team enthousiaste jonge mensen te begeleiden. Ons doel? Van Wetteren, Massemen, Westrem en al haar wijken en straten een plek maken waar het goed en aangenaam leven is! Doet u mee? Neem gerust contact op met ons!