EEN Wetteren stelt voor: Bert Maudens

Vandaag stellen we u graag opnieuw een kandidaat voor die op de verkiezingslijst van ÉÉN Wetteren zal staan.

Bert is geboren en getogen Wetteraar, als derde van acht kinderen uit het Vlaamse apothekersgezin Maudens-Cosijns. Bert is gehuwd met Andrea Eurlings en vader van drie dochters: Elisabeth (apotheker), en de studenten Lore en Hanne. Hanne bouwt naast haar studies ook aan een carrière in de atletiek. Ze behoort in de zevenkamp tot de absolute wereldtop. Elisabeth heeft hem al twee flinke kleinkinderen geschonken.

Na zijn studies heeft Bert 40 jaar in de medische sector gewerkt, waarvan de laatste 20 jaar als algemeen directeur Benelux van het Franse farmabedrijf Biocodex.

Daarnaast was hij ook bestuurslid in verschillende Belgische en Europese belangenorganisaties uit de medische sector.

Ook in ons Wetteren is Bert altijd actief geweest. Zo is hij reeds meer dan 20 jaar lid van de mobiliteitsraad en van daaruit lid van de raad voor lokale economie. Hij is de medeoprichter van de jaarlijkse strapdag, waar steeds meer dan 1000 leerlingen zin voor veilige mobiliteit bijgebracht wordt Bert is sociaal geëngageerd en dat uit zich in zijn lidmaatschappen van de fietsersbond en natuurpunt.

Nu hij wat meer vrije tijd heeft, is hij te vinden in zijn tuin, maar ook nog lid van de Orde van den Prince en Probus.

Bert heeft belangstelling voor verschillende beleidsdomeinen. Zijn interesse en inzet voor mobiliteit en verkeersveiligheid is reeds lang gekend en gewaardeerd. De natuur en het milieu liggen hem nauw aan het hart. Als inwoner van Overbeke is hij bevoorrecht getuige van het gebrekkige woningareaal in onze gemeente. Als bedrijfsleider is hij zich zeer goed bewust dat alles begint bij een gezond financieel beheer.

Bert verwoordt dit kort: “Wij moeten werken aan een Wetteren waar het goed is om te wonen en te leven. Een Wetteren dat veilig en proper is. Een Wetteren dat zorg draagt voor zijn inwoners van alle leeftijden.”

Op 14 oktober staat Bert Maudens op de lijst van ÉÉN Wetteren en hij rekent op jullie steun.