EEN Wetteren stelt voor: Dietbrand Van Durme

Als we van echte Massemenaar spreken dan komen wij onvermijdelijk uit bij Dietbrand. Hij is er geboren, ging er naar school, was er bij de scouts en werd er scoutsleider. En nu heeft hij er al 21 jaar zijn eigen optiek op het Dorpsplein. Meer van Massemen kan je niet zijn.

Dietbrand is gehuwd met Annelies en heeft twee kinderen, Lukas (12) en Margo (10).

Zijn engagement strekt zich uit over vele domeinen en verenigingen. Zo is hij voorzitter van de fietsclub 2manybikers, bestuurslid van Davidsfonds Wetteren, en wat had je gedacht: in Massemen is hij bestuurslid van THOG (gebuurtedekenij Massemen centrum).

Zijn engagement heeft zich ook vertaald in de politiek. Dietbrand is gemeenteraadslid – net als ook fractieleider van onze beweging – en lid van de politieraad. Zijn brede belangstelling uit zich ook in de domeinen waarin hij actief wil zijn. Dietbrand wil Wetteren aantrekkelijker en aangenamer zien. Niet per se door grootse projecten, maar door oog en oor te hebben voor de kleine dingen: nette straten en pleinen, een levendige buurt, luisteren naar de noden in jouw straat,..

Met de woorden van Dietbrand: “ÉÉN Wetteren is een lokale, politieke beweging. ÉÉN kent geen druk van bovenaf, geen partijkeurslijf, geen politieke kleur. Op welke partij U in 2019 bij de nationale verkiezingen zal stemmen maakt ons niet uit, bij de gemeenteraadsverkiezingen gaat het om de mensen van bij ons. En wij willen en kunnen samenwerken met mensen van verschillende strekkingen om van Wetteren een mooier, een beter, en vooral een aangenamer Wetteren te maken.”

Geef op 14 oktober jullie steun aan de derde op onze lijst: Dietbrand Van Durme.