EEN Wetteren stelt voor: Dirk Auman

De volgende kandidaat die wij u willen voorstellen, is Dirk Auman.

Dirk werd geboren in Wetteren in 1955 en woont nog steeds in zijn geboortestraat. Hij is gehuwd met Brigitte Van den Berge, heeft 2 dochters – Lien en An – en voorlopig 😊 3 kleinkinderen: Lucas, Serafien en Kobe.

Dirk is een man van weinig woorden. Dat compenseert hij echter door zijn actieve deelname in allerhande Wetterse activiteiten en organisaties. (vriendenkring brandweer Wetteren , Rortary Wetteren)

Naast zijn carrière bij Belgacom is Dirk 38 jaar lid geweest van de Vrijwillige Brandweer Wetteren. Hij was bevelhebber van 2003 tot het einde van zijn loopbaan in 2016. Momenteel zetelt hij nog altijd in de raad van de overkoepelende Oost-Vlaamse Brandweerbond.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Dirk en naast vuur, is ook water een te controleren factor. Dirk is dijkgraaf voor de Polder van Belham en kan door zijn expertise bij de brandweer de nodige richtlijnen geven bij de uit te voeren werken. Dirk wil graag bijdragen tot een beter leefbaar Wetteren. Hij is er van overtuigd dat het niet altijd om grote en grootse projecten moet gaan, maar dat we ook de kleine dingen moeten aanpakken; de kleine frustraties van de gewone burger. Hierbij wil hij bovendien zijn eigen Parochie – Sint-Anna Wetteren-Ten Ede uit de vergeethoek halen.

Dirk wil zich dus samen met ÉÉN Wetteren inzetten voor de Wetteraar en rekent aldus op uw steun en stem op 14 oktober!