EEN Wetteren stelt voor: Els Bogaert

Vandaag stellen we u graag opnieuw EEN kandidate voor die op de verkiezingslijst van ÉÉN Wetteren zal staan: ELS BOGAERT.

58 jaren geleden geboren in Congo, maar al 57 jaar wonend in Wetteren, in een uitgesproken Vlaamse, culturele en muzikale familie. Zij heeft 1 broer en 2 zussen.

Els is altijd in Wetteren gebleven en woont nu samen met haar partner, meester Yvan De Coninck, in de Kortenbos.

Zij heeft 2 volwassen zonen en dat verklaart haar belangstelling voor de jeugd. Haar lidmaatschap van het wereldkoor Abadabukileyo maakt dat ze ook daar veel contacten heeft met jonge mensen. En zelf blijft ze jong door veel te fietsen

Dit maakt dat Els een zeer open geest heeft en de focus wil leggen op het feit dat de jongeren moeten worden betrokken bij het beleid en zeker op lokaal vlak. Het gaat om hun leefomgeving, hun toekomst en zij hebben het recht om daar mee over te beslissen.

Om het met de woorden van Els te zeggen: " Waarom niet een aantal zaken eens vanuit een ander, jong, standpunt bekijken ? Een warme oproep aan alle jonge mensen in Wetteren om zich te laten horen. En dat is wat EEN Wetteren uiteindelijk wil : vernieuwen, los van klassieke partijstandpunten, en hopelijk met iedereen in onze gemeente om het samen nog beter te maken ! "

Daarom staat Els Bogaert op 14 oktober op de lijst van EEN Wetteren en rekent ze op jullie steun.