EEN Wetteren stelt voor: Herman Maudens

Vandaag stellen we u graag opnieuw EEN kandidaat voor die op de verkiezingslijst van EEN Wetteren zal staan.

Herman Maudens is in Wetteren geboren als 6° kind van 8. Vanaf zijn geboorte tot eind 2013 woonde hij in het apotheekhuis in de Van Cromphoutstraat (Benedenstraat) aan de Markt. Herman is 66 jaar en fiere vader van een dochter en een zoon en een echte opa voor zijn 2 kleinkinderen.

In 1976 nam hij samen met zijn echtgenote, apr. Rita De Backer de apotheek over van zijn vader. In 2013 lieten zij deze over aan hun opvolgers en verhuisden net buiten het centrum.

Herman is altijd een drijvende kracht geweest achter de gebuurtedekenij “Aard, Benedenstraat en aanpalende straten”. Hij was heel wat jaren voorzitter van het oudercomité van het Sint-Franciscuscollege (lagere en humaniora) en daarna enkele jaren actief in de participatieraad. Sedert 2005 is hij lid van Kerkfabriek Sint-Gertrudis van Wetteren.

Als gewezen echte-centrum-bewoner is hij nog steeds begaan met én de leefbaarheid én de vlotte bereikbaarheid van Wetteren-centrum.

Herman daarover: ” Wij moeten blijven streven naar een lokale en levendige economie voor onze Wetterse middenstand. Deze zelfstandigen vervullen niet alleen een sociale rol voor de Wetteraars, maar trekken ook mensen aan van buiten onze gemeente. Daarom is het belangrijk dat alle consumenten, voetgangers, fietsers en automobilisten, welkom blijven in Wetteren, ook in het centrum. Iedereen moet zijn eigen plaats hebben en veiligheid moet daarbij een prioriteit zijn. Om mensen aan te trekken is het belangrijk dat zowel de winkels als de winkelstraten aantrekkelijk zijn. Ook de verloederde buurt errond moet worden aangepakt. Daar wil ik met EEN Wetteren voor gaan.”

Op 14 oktober staat Herman Maudens op de lijst van EEN Wetteren en rekent op jullie steun.