EEN Wetteren stelt voor: Isabel De Mulder

Vandaag stellen we u graag opnieuw EEN kandidate voor die op de verkiezingslijst van EEN Wetteren zal staan.

Isabel De Mulder woont in Wetteren, is 41 jaar oud en mama van twee zonen: Lucas (14) en Aaron (12). Elke weekdag vind je haar in het Sint-Franciscusinstituut in Melle. Ze geeft Nederlands en Engels in het tweede jaar aso, Engels en communicatievaardigheden in drie en vier kantoor bso.

Isabel is een zacht persoon en dat uit zich in alles wat ze doet. Vooreerst uit zich dit in de band die ze heeft met haar gezin en familie. Isabel is een mama, een dochter, een zus. De liefde die ze heeft voor mensen rondom haar komt ook terug in haar job. Haar gezicht licht op wanneer ze over haar leerlingen spreekt. Ze vindt het dan ook essentieel dat elke leerling aandacht krijgt en dat naar hun gedachten, ideeën of zorgen wordt geluisterd.

Een derde element waaruit blijkt dat ze aandacht wil geven aan mensen om zich heen, is haar inzet in de buurtwerking. Zo is ze bv. lid van de gebuurtedekenij Zandstraat en heeft ze al verschillende initiatieven opgezet om mensen samen te krijgen, zoals rommelmarkten, wandel-en fietstochten.

Dit laatste is iets waar Isabel een fervent voorstander van is: ze wil de mensen naar buiten krijgen en daarbij ook de oudere bevolking indachtig zijn. Dit wil ze nu kracht bijzetten door haar politiek engagement. Isabel wil een verschil maken in Wetteren door zich aan te sluiten bij EEN Wetteren, een beweging die als doel heeft de gemeente Wetteren in haar totaliteit beter te maken, ze zet graag stappen in die richting om dit op grotere schaal mee helpen te verwezenlijken.

Isabel komt dus met EEN Wetteren op, op 14 oktober en hoopt bij deze op uw steun!