EEN Wetteren stelt voor: Karin Beeckman

Vandaag stellen we u graag opnieuw EEN kandidate voor die op de verkiezingslijst van ÉÉN Wetteren zal staan.

Karin Beeckman is geboren en getogen in Westrem als middelste kind in een warm nest van 5 kinderen. Haar vader was boomkweker, moeder hielp mee in de zaak en beheerde maar vooral beheerste de cijfertjes. Haar ouders zijn op rust en wonen in het “kangoeroegedeelte” van haar woning. Daarmee heeft ze de theorie van de alternatieve samenwoningsvormen in de praktijk gebracht.

Karin is mama van 4 schatten van kinderen : Karel (29) - Elien (28) - Nienke (21) en Maartje (7).

Haar hart lag in de medische sector; maar door omstandigheden is ze in het economische wereldje terecht gekomen. Ze is gestart als zelfstandig boekhouder in het Aalsterse, aanvankelijk in onderaanneming, maar sedert 2002 heeft ze haar eigen kantoor, waarvoor ze terug naar Westrem kwam. Samen met haar medewerkers wordt er gewerkt in een positieve sfeer!

De doelstelling van haar kantoor is meer dan cijfers op een rijtje zetten. Ze willen de klant en diens bedrijf laten groeien. Hier slaagt ze in dankzij de expertise van haar partner, Krist Coorman, die businesscoach is. Samen willen ze het verschil maken voor hun klanten.

Karin is actief bezig in verschillende verenigingen. Zo is ze bijvoorbeeld ook penningmeester (hoe kan het anders) van de kerkfabriek van Westrem. Zij houdt ervan om events te organiseren met als doel mensen samen te brengen en gelukkig te maken. Het cliché van de “saaie" boekhouder gaat voor haar niet op.

Karin heeft voor ÉÉN Wetteren gekozen en verklaart haar keuze als volgt: “ÉÉN Wetteren is een politieke beweging voor en door Wetteraars. Persoonlijk kan ik er mij inzetten voor de duurzame ondersteuning van de Wetterse ondernemer. Daarnaast willen wij oog hebben voor de senioren, want waardig ouder worden is een basisrecht dat voor iedereen betaalbaar moet zijn. Als moeder van vier kinderen vraag ik ook aandacht voor de jongeren, met hun eigen noden en wensen. En ÉÉN Wetteren vergeet Westrem niet, en alleen al daardoor was ik gecharmeerd.”

Op 14 oktober staat Karin op de lijst van ÉÉN Wetteren en zij rekent op jullie steun.