EEN Wetteren stelt voor: Nico Soetaert

Vandaag beginnen we aan de “final five” van onze lijst. Hierbij stellen we u onze nummer 5 voor: Nico Soetaert.

Nico is geboren en getogen Massemenaar en bewoont sinds vorig jaar ook zijn eigen stekje samen met zijn vriendin Valerie. Nico is 34 jaar en u ziet hem nagenoeg dagelijks in de Carrefour in Wetteren, waar hij is tewerkgesteld.

Nico is een bezige bij! Hij zit nooit stil en is bijgevolg gekend over heel Wetteren. De meeste mensen kennen hem vooral van het voetbal, meer bepaald van KVVE Massemen. Hij heeft bij de Massemse club jaren gevoetbald, is er afgevaardigde geweest, bestuurslid, ondervoorzitter en sinds begin dit jaar is hij voorzitter geworden van deze dorpsclub. Nico is dus fel betrokken bij alles wat sport en vrijetijdsbesteding betreft in Wetteren.

Nu, zijn interesse beperkt zich zeker niet tot die twee zaken. Als gemeenteraadslid heeft Nico er de voorbije zes jaar mede kunnen over waken dat de belangen van de Wetteraar worden aanhoord. Hij heeft bovendien ook de ambitie om de volgende zes jaar opnieuw deel te kunnen uit maken van de gemeenteraad.

De keuze van Nico voor ÉÉN Wetteren was naar zijn mening logisch: “ÉÉN Wetteren is een groep die is gegroeid uit Wetteraars die ten dienste willen staan van hun collega-inwoners! Los van de nationale partijen willen wij het beste voor Wetteren en de Wetteraar. Het feit dat wij een onafhankelijke beweging zijn, laat ons toe om niet alleen naar de mensen te luisteren, maar om hen écht te horen en bij gevolg ook het beste voor hen te kunnen realiseren. We moeten nadenken over de toekomst van Wetteren en hoe we onze gemeente bloeiend kunnen houden!”

Nico hoopt dus op uw steun en stem op 14 oktober en wil dan samen met u verder werken aan de ontwikkeling van onze mooie gemeente.