EEN Wetteren stelt voor: Wim De Coene

Vandaag stellen we u niet één, maar twee kandidaten voor die in oktober samen met ons naar de kiezer trekken.

Wim De Coene en Evelien Mertens vormen sinds begin 2011 een nieuw samengesteld gezin. Wim heeft 2 kinderen uit een vorige relatie, Cedric 14 jaar en Claire 11 jaar. Evelien heeft 1 dochter uit een vorige relatie, Lisa De Corte 14 jaar. Met z’n allen wonen ze in Massemen. Wim is geboren in 1972 in de Wetterse kappersfamilie Van Autreve en heeft zelf lang in Wetteren gewerkt als kapper.

Sinds zijn relatie met Evelien, is zijn kapsalon gevestigd in zijn woning te Massemen. Wim is ook gekend en geliefd als acteur. U kent hem zeer zeker van de toneelvereniging Kort door den Bos, dewelke hij 4 jaar geleden heeft opgericht. Wim heeft bovendien in vele verenigingen, zoals Unizo en de Middenstandsraad, gezeteld en is van vele markten thuis.

Hij is van mening dat de programmapunten van ÉÉN aansluiten bij zijn visie: Niet zomaar gewoon doen, maar wel wat er afgesproken wordt na rijp beraad.

Evelien Mertens is een Massemse van 39 jaar. Ze woont dus samen met Wim en hun kindjes in de Kortenbos. Evelien geeft al 17 jaar les op de basisschool Sint-Jozef in Wetteren. Dit schooljaar stond ze in het 5de leerjaar, maar ze gaf ook les in het 2de, 4de en 6de leerjaar. Je mag gerust zeggen dat lesgeven een passie van haar is.

Een andere passie van haar deelt ze met Wim: Toneel. Al is het achter de schermen.

Evelien is nieuw in de politiek, maar wil vol enthousiasme de uitdaging aangaan. Onderwijs, opvoeden, het milieu... maar ook Massemen zijn thema's die haar liggen.

Samen met ons van ÉÉN hoopt ze haar steentje te kunnen bijdragen. Wim en Evelien rekenen dus ook op uw steun én stem op 14 oktober!