Events

Kaas en Wijnavond van EEN Wetteren

Op 24 maart organiseert EEN Wetteren zijn tweede tweede kaas- en wijnavond. Ook deze keer vergasten we iedereen op heerlijke kazen, zalige wijnen en aangepaste bieren. Indien u het niet zo voor kaas hebt, dan zetten we met veel plezier een lekkere vleesschotel voor u klaar. Bij die gelegenheid zullen wij opnieuw een aantal kandidaten aan u voorstellen.
Deze gaat door in de polyvalente zaal van de gemeenteschool van Massemen en wij kunnen jullie ontvangen vanaf 18.30.

EEN Wetteren op de kerstmarkt

In het weekend van 16 en 17 december was er een geslaagde kerstmarkt in Wetteren. EEN Wetteren was ook weer graag van de partij. Als lokaal verankerde politieke beweging kozen wij graag een Wetters goed doel. Onze keuze voor het WESP (WEtterse SPeelplein) kadert in ons streefdoel om de Wetterse jeugd (meer) kans te geven zich te amuseren. In de lokalen van het Wesp werd verschillende keren ingebroken. Hierbij werd veel materiaal beschadigd. Wij hopen door onze bescheiden bijdrage mee te kunnen helpen om de schade te herstellen.

Wetteren bruiste, EEN bruiste mee

Een gemeente heeft nood aan evenementen die haar inwoners verbindt. In dat opzicht kunnen we spreken van een geslaagde kermis. Eens te meer werd duidelijk dat ons Heer ne Wetteraar is. Voor en na Wetteren kermis gingen de hemelsluizen open, maar wij beleefden onze kermisweek onder een prachtig nazomers zonnetje.