EEN Wetteren stelt voor: Guido Van den Berghe

Vandaag stellen we u onze lijstduwer voor: Guido Van den Berghe.

Guido is zeker geen onbekende in Wetteren. Een overzicht geven van alle verenigingen waar hij ooit bij betrokken was, zou ons te ver leiden. Wel kunnen we zonder overdrijven stellen dat zijn hart klopt voor cultuur. We brengen daarom graag zijn 18 jaar lange jarenlange voorzitterschap van de cultuurraad nog eens onder de aandacht.

Guido stond tevens mee aan de wieg van ons cultuurcentrum Nova, waarvan hij 8 jaar voorzitter van de beheerraad was. Als schepen van cultuur zette Guido zich de afgelopen zes jaar vol overtuiging in voor nog meer en betere cultuurbeleving in Wetteren. Dit zowel voor de culturele verenigingen, als het cultuuraanbod uitgaande van ons cultuurcentrum en de bib.

Als geboren en getogen Wetteraar, het ouderlijk huis stond op de Zuidlaan, draagt hij Wetteren en de Wetteraars een warm hart toe.

Bij ÉÉN Wetteren voelt Guido zich thuiskomen: “Het is verrijkend om in deze jonge en ambitieuze ploeg nog een steentje te kunnen bijdragen. Deze mensen zijn een echte ploeg!”, zegt hij hierover.

Hij zet daarom graag nog een keer zijn schouders onder dit lokale project. Hij is dan ook de lijstduwer van EEN Wetteren.

Om dit te kunnen verwezenlijken, rekent Guido op uw steun en stem op 14 oktober!