Events

Nieuwjaarsreceptie van EEN Wetteren

Nieuwjaar is altijd een moment om gezellig samen te zijn en een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. EEN Wetteren is er voor alle Wetteraars en daarom is er dit jaar gekozen om onze nieuwjaarsreceptie te laten doorgaan in het buurthuis van Ten Ede. U zal er toch ook zijn op 17 januari (vanaf 19.00)?

EEN Wetteren op de kerstmarkt

In het weekend van 16 en 17 december was er een geslaagde kerstmarkt in Wetteren. EEN Wetteren was ook weer graag van de partij. Als lokaal verankerde politieke beweging kozen wij graag een Wetters goed doel. Onze keuze voor het WESP (WEtterse SPeelplein) kadert in ons streefdoel om de Wetterse jeugd (meer) kans te geven zich te amuseren. In de lokalen van het Wesp werd verschillende keren ingebroken. Hierbij werd veel materiaal beschadigd. Wij hopen door onze bescheiden bijdrage mee te kunnen helpen om de schade te herstellen.

Wetteren bruiste, EEN bruiste mee

Een gemeente heeft nood aan evenementen die haar inwoners verbindt. In dat opzicht kunnen we spreken van een geslaagde kermis. Eens te meer werd duidelijk dat ons Heer ne Wetteraar is. Voor en na Wetteren kermis gingen de hemelsluizen open, maar wij beleefden onze kermisweek onder een prachtig nazomers zonnetje.