Kandidaten

Programma ÉÉN Wetteren

Het Programma van ÉÉN Wetteren:
- Waar naartoe met ons Wetteren?
- Hoe ziet ÉÉN Wetteren de mobiliteit
- Wat wil ÉÉN Wetteren doen met onze openbare ruimte
- ÉÉN Wetteren wil inzetten op betere woningen
- Veiligheid is voor ÉÉN Wetteren van het allerhoogste belang
-.....

EEN Wetteren stelt voor: Dietbrand Van Durme

Als we van echte Massemenaar spreken dan komen wij onvermijdelijk uit bij Dietbrand. Hij is er geboren, ging er naar school, was er bij de scouts en werd er scoutsleider.
Zijn engagement strekt zich uit over vele domeinen en verenigingen.
En dat engagement heeft zich ook vertaald in de politiek. Dietbrand is gemeenteraadslid – net als ook fractieleider van onze beweging – en lid van de politieraad.

EEN Wetteren stelt voor: Willem Fouquaert

EEN Wetteren stelt voor: Willem Fouquaert
Willem is een 55-jarige duizendpoot. Hij werd geboren in Wetteren, liep er lagere- en middelbare school en kwam er bij zijn huwelijk ook wonen; eerst in het centrum en nadien in Massemen… Willem heeft zijn eigen zaak ‘La Peinturette’ in Westrem. Hij kan niet stilzitten en is steeds in voor een nieuwe uitdading. Meewerken aan een beter Wetteren is zo een uitdaging bij uitstek. Zo wil hij bijdragen aan een de opleving van Westrem.

EEN Wetteren stelt voor: Nico Soetaert

Nico is geboren en getogen Massemenaar en bewoont sinds vorig jaar ook zijn eigen stekje samen met zijn vriendin Valerie. Nico is 34 jaar en u ziet hem nagenoeg dagelijks in de Carrefour in Wetteren, waar hij is tewerkgesteld.
Nico is dus fel betrokken bij alles wat sport en vrijetijdsbesteding betreft in Wetteren. Nu, zijn interesse beperkt zich zeker niet tot die twee zaken.

EEN Wetteren stelt voor: de lijsttrekker Herman Strobbe

Bijna 30 jaar geleden is Herman naar Wetteren komen wonen samen met Annette. Herman is dus geen geboren Wetteraar. Herman is een trotse papa van een volwassen tweeling.
Herman is van opleiding jurist. Hij werkt in een internationale verzekeringsgroep.
Herman is iemand die vanuit een sterke organisatie de zaken wil veranderen. Goed beleid voeren is geen improvisatieoefening.

EEN Wetteren stelt voor: Daniel Van Der Schueren

Daniel Van Der Schueren is een gekend figuur in Wetteren, als zaakvoerder van het kantoor Van Der Schueren, Vastgoed en Dienstverlening. Daniel is een geëngageerd man: reeds 40 jaar is hij begaan met Wetteren, haar deelgemeenten en wijken. Hij is actief in diverse verenigingen en blijft steeds een vat vol adrenaline. Tal van organisaties kunnen op hem rekenen, waar hij zowel professionele, als privé-dienstverlening biedt. Bovendien is Daniel gedurende vele jaren voorzitter geweest van Open Vld en de politiek is hem dus niet vreemd en weet hij beter dan wie dan ook wat er in Wetteren de laatste jaren is gebeurd.

EEN Wetteren stelt voor: Katrien Jacobs

Katrien Jacobs is 48 lentes jong. Als kind is ze opgegroeid in Schellebelle en via Overmere Donk en Uitbergen, 8 jaar geleden aangespoeld in Wetteren.
Katriens engagement? Een mooi, fris, gezellig en veilig Wetteren voor iedereen! Meer groene accenten, ruimte om te ontspannen, zich veilig te voelen, goed begaanbare voetpaden, minder afval langs de straat, gezellige buurten waar mensen tijd nemen om er voor elkaar te zijn!

EEN Wetteren stelt voor: Nina Segers

Nina is 46 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Liedekerke. Ze woont echter reeds 21 jaar in Wetteren en iedereen kent haar zeker, dankzij haar zaak Pizza Italia; een vaste waarde in Wetteren.
Ze zag graag de gemeente nog meer steun bieden aan de zelfstandigen: het straatbeeld verfraaien, de lokale economie aantrekkelijker maken.

EEN Wetteren stelt voor: Michaël Braeckman

Michaël is een echte Wetteraar en heeft 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Hij is van opleiding boekhouder en heeft zijn job uitgevoerd in verschillende Oost-Vlaamse bedrijven. Het spreekt voor zich dat dit dynamisch duo wel weet wat doen met al die kleinkinderen in de buurt.