Uw Gemeente

EEN Wetteren wenst u een prettige vakantie

Voor velen zijn de examens voorbij. De vakantie staat voor de deur. EEN Wetteren wenst jullie allemaal een prachtige zomer en prettige vakantie.
Wij van EEN Wetteren blijven naar jullie toekomen en hopen jullie dan ook te mogen ontmoeten bij een of andere gelegenheid. Of bij u thuis als je dat wenst. Neem gerust contact op, stuur een mailtje. Want wij willen het luisterend oor zijn van jullie.

Met financiën win je geen verkiezingen

"Het financiële beleid dat de gemeenten gevoerd hebben zal wellicht geen rol spelen in het stemgedrag van de kiezer." (Knack oktober 2017). Bent u de uitzondering die er meer over wil weten? Hier meer info over Wetteren.

Opening van het nieuwe gemeentehuis

RodeHeuvelNieuwGemeentehuis
In het weekend van 24 en 25 maart hebben jullie de kans om het nieuwe gemeentehuis te bezoeken op de Rode Heuvel. Een ideale gelegenheid om het nieuwe gemeentehuis beter te leren kennen.

Open brief aan de Burgemeester

Openbrief
Ik moet u danken voor het artikel in “Wetteren uw thuis”, het CD&V informatieblad. De wijze waarop u het wierookvat bovenhaalt over de resultaten op het financieel vlak van onze gemeente, is echt ontroerend.