Voorstellen kandidate ÉÉN – Ellen Van Boven

Het is opnieuw tijd om jullie ÉÉN van onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor te stellen.

Ellen Van Boven is 25 jaar en geboren in Wetteren als oudste van 2 zussen. Ze is getrouwd met Joyce en samen hebben ze twee kindjes, Will, 5 jaar en Nore, 1 jaar. Momenteel wonen ze nog in het centrum van Wetteren, maar ze zijn een huis aan het bouwen in het – zoals ze het zelf met trots zegt – mooie Westrem.

Joyce kan je tegenkomen als postbode in Wetteren en Ellen zelf werkt bij Heytens Wetteren als raamadviseur. “Een veelzijdige en boeiende job, waarbij ik dagelijks met veel mensen in contact kom”, zegt ze zelf.

Ellen komt uit een zelfstandige thuis. Zo was de winkel Couture Esther in de Kerkstraat van haar mama, Nancy en haar meme, Lucie.

In haar vrije tijd is Ellen keeper. Zo speelde ze het voorbije voetbalseizoen in de damesploeg van RFC Wetteren.

Ellen wil zich inzetten voor kinderen, jongeren, spel en sport en holebi’s. Ze heeft voor ÉÉN Wetteren gekozen, omdat ze zich “als echte Wetterse kan vinden in deze beweging”. “Mijn kandidatuur – in combinatie met meerderen binnen ÉÉN – toont aan dat jongeren via deze groep de kans krijgen om in Wetteren op te komen en mee te werken aan de toekomst van onze gemeente!”

Ellen komt dus met ÉÉN Wetteren op, op 14 oktober en hoopt bij deze op uw steun!